Капуста одноденка
1154
інгредієнти:
- Капуста білоголова 3 кг
- Вода кип’ячена 1 л
- Морква
- Сіль
- Цукор
- Олія
- Оцет
- Йод
- Перець
Капусту нашаткувати.
Моркву натерти на крупній тертці.
Воду закип'ятити. Додати сіль, цукор, олію, оцет і 3 крапельки йоду.
Перець очистити від насіння і нарізати смужками, попередньо розрізавши навпіл.
Капусту, моркву і перець перемішати.
Залити ледве теплим маринадом, перекласти в посуд і поставити під гніт.
Капусту можна їсти вже на наступний день. А після трьох днів під гнітом перекласти в банку і відправити в холодильник.
Готовим со вкусом: рецепт салата с морепродуктов. Как приготовить летний салат.
Рецепты салатов с фотоРецепты всевозможных диет
Показати коментарі