Капуста одноденка

САЛАТИ
1154 Капуста одноденка
Фото - Капуста одноденка
інгредієнти:
  • Капуста білоголова 3 кг
  • Вода кип’ячена 1 л
  • Морква
  • Сіль
  • Цукор
  • Олія
  • Оцет
  • Йод
  • Перець

Капуста одноденка інгредієнти Капусту нашаткувати.

Капуста одноденка Моркву натерти на крупній тертці.

фото Капуста одноденка Воду закип'ятити. Додати сіль, цукор, олію, оцет і 3 крапельки йоду.

Капуста одноденка Капуста білокачанна Перець очистити від насіння і нарізати смужками, попередньо розрізавши навпіл.

Капуста одноденка Водакіпяченая Капусту, моркву і перець перемішати.

Капуста одноденка Масло рослинне Залити ледве теплим маринадом, перекласти в посуд і поставити під гніт.

Капусту можна їсти вже на наступний день. А після трьох днів під гнітом перекласти в банку і відправити в холодильник.

Готовим со вкусом: рецепт салата с морепродуктов. Как приготовить летний салат.

Рецепты салатов с фотоРецепты всевозможных диет