Капоната по-сицилійськи
- Баклажан 500 г
- Цибуля 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Перець солодкий 2 шт.
- Горішки кедрові 4 ст.л.
- Оливки без кісточок 20 шт.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Бульйон овочевий (солоний) 250 мл
- Бальзамічний оцет 4 ч.л.
- Мед 3 ч.л.
- Перець чорний
- Зелень
- Базилік сушений (або свіжий) 0.5 ч.л.
- Помідори 6 шт.
- Селера черешкова (стебла) 2 шт.
Баклажани вимити, нарізати великими кубиками, посолити і залишити на 30 хвилин.
Солодкий перець вимити, видалити насіння і нарізати шматочками.
Цибулю і часник подрібнити. Помідори вимити і нарізати квадратиками. Селеру вимити і нарізати кружечками товщиною 1 см. Оливки розрізати навпіл, залишивши декілька для прикраси.
Горішки підсмажити на сухій сковороді.
Баклажани промити від солі і віджати. Розігріти олію, обсмажити оливки, перець, цибулю, помідори, часник і селеру протягом 3 хвилин.
Далі покласти баклажани і смажити ще 5 хвилин.
Залити овочі гарячим овочевим бульйоном і тушкувати 6-8 хвилин при відкритій кришці на середньому вогні.
Овочі змішати з горішками, заправити медом, перцем і бальзамічним оцтом. Прикрасити зеленню і цілими оливками.
Любишь сладости? Помни о фигуре - рождественские выпечки. Рецепты выпечки на любой вкус.
ТутСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Торты без выпечкиТорты и пирожные на заказ
Как приготовить летний салат - праздничные салаты к новому году.
Рецепты с малиной: салатики рецепты новинки.
Мультиварка Philips: торт воздушный сникерс рецепт с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Маковый торт рецептура. Маковый торт.