Кальмари по-корейськи
- Кальмар 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Цукор 1 ч.л.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Кунжут 1 ч.л.
- Паприка 1 ч.л.
Кальмари почистити, випатрати, витягнути хорду.
Закип'ятити воду. У крутий окріп опустити один кальмар. Зачекати 15 секунд, якщо кальмар дрібний і 20 секунд, якщо кальмар великий. Витягнути і облити холодною водою. Тепер можна обварювати наступний. Такі кальмари виходять ніжними.
Охолоджені кальмари нарізати соломкою і скласти у глибоку миску.
Цибулину очистити, нарізати чвертькільцями і скласти в сковороду. Зверху посолити, додати кунжутне насіння, 2 столові ложки рослинної олії. Обсмажити на сильному вогні, безперервно помішуючи 5 хвилин.
Моркву помити, почистити, натерти на крупній (або корейській) тeртці, висипати в окрему сковороду, додати цукор, паприку, 3 столові ложки рослинної олії. Обсмажити 5 хвилин на сильному вогні. Сковороду прибрати з вогню, дати охолонути.
До кальмарів додати обсмажені цибулю і моркву. Додати оцет, видавити часник.
Все ретельно перемішати і відправити в холодильник, щоб салат добре замаринувався.
Простые рецепты: рецепты первых блюд с фото. Первые кадры.
Рецепт салата с бурякомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Салат из свежих шампиньонов тут
Домашнй майонез на молоцПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter