Кальмари по-корейськи

САЛАТИ
917 Кальмари по-корейськи
Фото - Кальмари по-корейськи
інгредієнти:
  • Кальмар 500 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Цукор 1 ч.л.
  • Сіль 0.5 ч.л.
  • Кунжут 1 ч.л.
  • Паприка 1 ч.л.

Кальмари по-корейськи інгредієнти Кальмари по-корейськи

Кальмари почистити, випатрати, витягнути хорду.

Закип'ятити воду. У крутий окріп опустити один кальмар. Зачекати 15 секунд, якщо кальмар дрібний і 20 секунд, якщо кальмар великий. Витягнути і облити холодною водою. Тепер можна обварювати наступний. Такі кальмари виходять ніжними.

Охолоджені кальмари нарізати соломкою і скласти у глибоку миску.

Цибулину очистити, нарізати чвертькільцями і скласти в сковороду. Зверху посолити, додати кунжутне насіння, 2 столові ложки рослинної олії. Обсмажити на сильному вогні, безперервно помішуючи 5 хвилин.

Моркву помити, почистити, натерти на крупній (або корейській) тeртці, висипати в окрему сковороду, додати цукор, паприку, 3 столові ложки рослинної олії. Обсмажити 5 хвилин на сильному вогні. Сковороду прибрати з вогню, дати охолонути.

До кальмарів додати обсмажені цибулю і моркву. Додати оцет, видавити часник.

Все ретельно перемішати і відправити в холодильник, щоб салат добре замаринувався.

Простые рецепты: рецепты первых блюд с фото. Первые кадры.

праздничные новогодние блюда

Рецепт салата с бурякомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Салат из свежих шампиньонов тут

Домашнй майонез на молоцПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter