Ікра по-монастирськи
1020
інгредієнти:
- Буряк 500 г
- Капуста квашена 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Цукровий пісок 1 ст.л.
- Олія соняшникова 4 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
Віджати капусту, порубати дрібно.
Протушкувати під кришкою в соняшниковій олії з додаванням томатної пасти.
Варений буряк очистити, нарізати соломкою, цибулю нарізати кільцями.
Обсмажити буряк з цибулею на олії (смажити недовго).
З'єднати капусту з буряком, тушкувати ще хвилин 5 і заправити сіллю, цукром і перцем за смаком.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Показати коментарі