Ікра бурякова
1310
інгредієнти:
- Інгредієнти:
- 1 буряк;
- 1 склянка ядер грецьких горіхів;
- 1 зубок часнику;
- 2 столових ложки цукру;
- 1 столова ложка рослинної олії;
- 2 столових ложки оцту;
- сіль;
Буряк спекти, очистити, пропустити через м´ясорубку. Часник розтерти з сіллю, і горіхами, підлити масло. Додати буряк, цукор, сіль, оцет. При подачі прикрасити зеленню. Або: Буряк спекти. 1 цибулину і 1 моркву нарізати, протушкувати на олії і пропустити через м´ясорубку разом з буряком. Додати перець, сіль, лимонний сік і перемішати.
Картинки фк Спартак здесь
Перепела жареные в мультиваркеперепела жареные
Печенье барниПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Рецепт торту пяна вишняРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Показати коментарі