Ікра бурякова

САЛАТИ
1310 Ікра бурякова
Ікра бурякова
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • 1 буряк;
  • 1 склянка ядер грецьких горіхів;
  • 1 зубок часнику;
  • 2 столових ложки цукру;
  • 1 столова ложка рослинної олії;
  • 2 столових ложки оцту;
  • сіль;

Буряк спекти, очистити, пропустити через м´ясорубку. Часник розтерти з сіллю, і горіхами, підлити масло. Додати буряк, цукор, сіль, оцет. При подачі прикрасити зеленню. Або: Буряк спекти. 1 цибулину і 1 моркву нарізати, протушкувати на олії і пропустити через м´ясорубку разом з буряком. Додати перець, сіль, лимонний сік і перемішати.

салат брокколи крабовое мясо

Картинки фк Спартак здесь

Перепела жареные в мультиваркеперепела жареные

Печенье барниПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов

Рецепт торту пяна вишняРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter