Хе із риби
- Риба (філе, короп, сазан, судак) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 3 шт.
- Огірок 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Приправа (корейська, кінза сушена (коріандр), перець червоний, чорний)
- Сіль
- Оцтова есенція 2 ст.л.
- Кінза (свіжа)
- Олія соняшникова 100 г
- Часник 2 зуб.
Рибу нарізати середніми брусочками, цибулю - кільцями, додати оцет, перемішати, закрити щільною кришкою і залишити маринуватися на 2 години.
Моркву нашаткувати на корейській терці і вичавити руками, потім додати сіль, перець, кінзу (корейську приправу). Перемішати, залишити маринуватися.
За 5 хвилин до того, як замаринується риба, нашаткувати інші овочі.
Нашаткувати, перемішати все з рибою, включаючи моркву, нарізати часник і покласти зверху на салат.
Поставити сковороду з олією на вогонь, нагріти (повинен піти димок), вилити її у салат на часник. Все перемішати; додати свіжу зелень кінзи, закрити кришкою і поставити у прохолодне місце на пару годин.
Рецепты выпечки: рецепты выпечки на рождество. Как приготовить вкусный шашлык.
Салат с Курицей и сухариками и кукурузойКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото
Быстрый рецепт вкусного салата. Скачать рецепты вкусных салатов.
Рецепт приготовления пиццы в картинках recepti.biz.ua
Черничное варенье пятиминутка на зиму видеоПроизводство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов. Рецепты варенья
recepti.biz.uaВкусные блюда Украинской кухни. Круглосуточная доставка. Заказывайте