Хе із курячих шлунків

САЛАТИ
2105 Хе із курячих шлунків
Фото - Хе із курячих шлунків
інгредієнти:
  • Шлунок 500 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Перець червоний 1 шт.
  • Сіль
  • Цукор 1 ст.л.
  • Соус соєвий 50 г
  • Олія 50 г
  • Зелень (кінза)
  • Часник
  • Оцет (80%) 1 ст.л.

Курячі шлунки почистити від плівки, помити, розрізати навпіл (смужками), відварити у воді протягом 1 години, підсолити перед кінцем варіння. Шлунки відкинути на дуршлак. Моркву натерти на тeртці (по-корейськи), цибулю порізати півкільцями, болгарський перець тонкими смужками. У шлунки додати моркву, болгарський перець, вичавити часник, додати дрібно нарізану кінзу, пекучий перець, цукор, оцет (рівномірно по всій площі), соєвий соус, не пересолити. Рослинну олію сильно розігріти, покласти різану цибулю на сковороду і відразу (тільки засичить) вилити на шлунки з овочами. Усе ретельно перемішати. Страва має добре просочитися, близько 1 години. Подавати холодною.

Поможем выйти замуж в Германию: рецепт борща украинского.

сайт кулинарной телепередачи готовим дома на стб

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепти гарячих страв. Готовим со вкусом.

Как приготовить летний салат - рецепты салатов из креветок с фото.

Маковый торт. Маковый торт рецептура.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter