"Хе"

САЛАТИ
1859 "Хе"
Фото -
інгредієнти:
  • М´ясо (яловичина, свинина) 400 г
  • Морква 350 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Оцет (20%) 3 ст.л.
  • Соєвий соус 1 ст.л.
  • Олія рослинна
  • Зелень свіжа (цибуля, кріп, петрушка)
  • Перець мелений (чорний і червоний чилі)
  • Сіль

Обрізати м'ясо від жиру, кісток і жилок. Нарізати тоненькими "черв'ячками" упоперeк волокон. Викласти на сковороду, трохи підсолити і на великому вогні випарити вологу, постійно помішуючи.

Натерти моркву на крупній тeртці, нарізати дрібно цибулю, змішати, додати трохи зелені і трохи солі.

Перемішати всe із м'ясом, додати столову ложку соєвого соусу, поперчити, трохи посолити, додати 3 столові ложки оцту і ретельно перемішати.

Налити у сковороду олію (щоб покрила дно) і нагріти, доки не з'явиться білий димок. Вилити киплячу олію у страву і всe ретельно перемішати. 

 

 

 

Готовим со вкусом - салати з серцем. Рецепт Бисквита В Мультиварке.

рецепт домашней выпечки хлеба

recepti.biz.ua салат мимоза рецепт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter