"Хе"
1859
інгредієнти:
- М´ясо (яловичина, свинина) 400 г
- Морква 350 г
- Цибуля 1 шт.
- Оцет (20%) 3 ст.л.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Олія рослинна
- Зелень свіжа (цибуля, кріп, петрушка)
- Перець мелений (чорний і червоний чилі)
- Сіль
Обрізати м'ясо від жиру, кісток і жилок. Нарізати тоненькими "черв'ячками" упоперeк волокон. Викласти на сковороду, трохи підсолити і на великому вогні випарити вологу, постійно помішуючи.
Натерти моркву на крупній тeртці, нарізати дрібно цибулю, змішати, додати трохи зелені і трохи солі.
Перемішати всe із м'ясом, додати столову ложку соєвого соусу, поперчити, трохи посолити, додати 3 столові ложки оцту і ретельно перемішати.
Налити у сковороду олію (щоб покрила дно) і нагріти, доки не з'явиться білий димок. Вилити киплячу олію у страву і всe ретельно перемішати.
Готовим со вкусом - салати з серцем. Рецепт Бисквита В Мультиварке.
recepti.biz.ua салат мимоза рецепт
Показати коментарі