Гарячий салат із кіноа
- Крупа (кіноа) 1 скл.
- Вода 3 скл.
- Сіль
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Капуста цвітна 1.5 шт.
- Перець солодкий (червоний) 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Кукурудза (консервована) 0.5 бан.
- Кмин 0.5 ч.л.
- Орегано 1 ч.л.
- Цибуля зелена 2 шт.
- Перець
Кіноа ретельно промити у декількох водах, щоб пішла гіркота. Помістити у каструлю, залити водою, злегка посолити. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити до готовності 15-20 хвилин. Злити воду, відкласти.
Відварити у підсоленій воді капусту, розібрану на суцвіття хвилин 5-10. Воду злити, відкласти.
У глибокій і широкій сковороді нагріти на середньому вогні оливкову олію. Обсмажити часник в олії протягом декількох секунд, стежачи за тим, щоб він не підгорів.
Додати нарізаний кубиками червоний перець, зерна кукурудзи і натерту на крупній тертці моркву. Смажити приблизно 5 хвилин, доки перець не стане м'яким.
Приправити кмином (зірою), орегано, сіллю і перцем. Тримати на вогні ще хвилину.
Додати у сковороду кіноа і готову цвітну капусту. Злегка перемішати.
Зняти з вогню, додати зелену цибулю, усе перекласти у салатницю, перемішати і подати до столу.
Можна подати зі смаженою рибкою.
recepti.biz.uaСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Кулинарный сайт любящей жены летние рецептыПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте