Гарячий салат з грудок качки і фунчози
- Грудка качина - 200 г
- Фунчоза (пучок) - 100 г
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Морква - 1 шт
- Перець болгарський - 1 шт
- Мед - 1 ст. л.
- Оцет (винний червоний) - 1 ст. л.
- Коріандр (насіння мелені)
- Імбир (мелений)
- Перець чорний (мелений)
- Кориця
- Кунжут (насіння)
- Олія
Беремо. качину грудку. і з боку шкіри робимо вздовж надрізи.
Потім нарізаємо впоперек.
Робимо маринад з меду, соєвого соусу, винного оцту, імбиру, чорного перцю, коріандру, кориці.
Замочуємо качку в маринаді на 1 годину.
Беремо фунчозу. . Заливаємо окропом і витримуємо 5 хвилин.
Відкидаємо на друшляк, промиваємо холодною кип´яченою водою.
Нарізаємо цибулю.
Перець соломкою.
Так само, соломкою, моркву.
Купки качки обсмажуємо на рослинному маслі з обох боків до рум´янцю. Додаємо до качки овочі разом із залишками маринаду. Протушуємо близько 15 хвилин.
Викладаємо качку з овочами на фунчозу, посипаємо кунжутним насінням.
Смачного!.
Мультиварки для выпечки: выпечка на новый год с фото.
Рецепты Приготовления - авокадо салат рецепт.
Рецепты для пекарни: рецепт салата с фетой.
Салат оливье мимоза рецепт тут