Гарячий салат з гарбузом і чорносливом
1004
інгредієнти:
- Гарбуз 120 г
- Часник 0.5 зуб.
- Чорнослив (без кісточок) 4 шт.
- Олія оливкова 1 ч.л.
- Висівки (пшеничні) 1 ст.л.
Залити чорнослив гарячою водою.
Дрібно нарізати часник.
Гарбуз розрізати на плоскі шматочки, відварити. Гарячий гарбуз нарізати на невеликі пластинки.
Додати гарбуз до часнику, посолити, поперчити (спеції за смаком), додати оливкову олію і висівки.
Промити чорнослив, обдати окропом, нарізати 3 шт. соломкою.
Додати чорнослив у салат. Зверху покласти останній чорнослив і присипати висівками.
Салат с креветками и омлетомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Поможем выйти замуж в Германию: рецепти холодних закусок з фото.
http://recepti.biz.ua кулинарные страсти сайт
Показати коментарі