Гарячий салат з бобів
- Боби 300 г
- Помідор 4 шт.
- Часник 3 зуб.
- Петрушка
- Лимон 1 шт.
- Кунжутна паста (тахіна) 1 ст.л.
- Олія оливкова 3 ст.л.
Боби замочити на ніч у холодній воді.
Вранці воду злити, знову залити холодною водою, щоб вода покрила боби на 1,5-2 см і варити до готовності на повільному вогні близько 2 годин під закритою кришкою (у скороварці в два рази швидше).
Якщо готувати з консервованих бобів, то просто викласти їх у каструлю і розігріти.
Гарячі боби разом з рідиною, в якій вони варилися, викласти на тарілку.
Дрібно нарізати петрушку, помідори - кубиками.
У гарячі боби видавити пару зубчиків часнику, додати столову ложку кунжутної пасти, сік одного лимона, петрушку, помідори, посолити і все перемішати.
Зверху прикрасити помідорами і петрушкою, полити оливковою олією.
Рецепт торт Киевский recepti.biz.ua
Рецепт салата с каперсамиРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina: лазанья рецепт высоцкая. Поможем выйти замуж в Германию.
Новогодние рецепты закусокБисквит В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты