Гарячий салат із сочевицею
- Сочевиця 1 скл.
- Броколі 250 г
- Фета 100 г
- Олія оливкова 50 мл
- Мед (рідкий) 5 мл
- Оцет (винний) 7.5 мл
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Кардамон 2 шт.
- Лавровий лист 2 шт.
- Сіль, перець
- Перець чилі 1 шт.
Промити і перебрати сочевицю. Залити великою кількістю води, покласти лавровий лист, кардамон і довести до кипіння. Варити без кришки до м'якості.
Приготувати заправку. Розрізати навпіл стручок гострого перцю чилі, вийняти насіння, дрібно нарізати і змішати з оливковою олією, оцтом, медом. Нарізати зелену цибулю і додати до заправки.
Броколі розділити на дрібні суцвіття. За 3 хвилини до готовності додати капусту до сочевиці. Накрити кришкою і варити, доки сочевиця і капуста не стануть м'якими.
Відкинути готову суміш з сочевицею, вийняти лавровий лист і кардамон. Додати сіль і перець за смаком.
Нарізати сир кубиками і додати в салат разом із заправкою.
Подавати салат в гарячому вигляді.
Блюда для фуршета: мясные блюда для фуршета.
www.recepti.biz.ua Салат из брокколи с шампиньонами
Рецепты капусты пелюсткиРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты пошагово с фото. Рецепты приготовления счастья.
http://recepti.biz.ua рецепты самые вкусные салаты ко дню рождения
Рецепт салата из морепродуктов. Рецепты морепродукты салаты.
ТутПроизводство майонеза, масла
Классический рецепт торта наполеон тут