Гарячий салат із морепродуктами
- Рис 125 г
- Родзинки 0.5 скл.
- Морський коктейль 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Помідори (в´ялені або консервовані) 50 г
- Приправа (для корейської моркви або коріандр, перець, сіль, лимонний сік)
- Зелень (цибуля, кріп)
- Маслини
- Фізаліс
Обсмажити в олії нарізані цибулю, моркву і в'ялені помідори 3-4 хвилини.
Додати до овочів морський коктейль, тушкувати 7-10 хвилин. Плиту відключити, додати приправу для корейської моркви або набір прянощів.
Родзинки розпарити в окропі.
Відварити до готовності рис.
Злити рідину, що утворилася при тушкуванні овочів і морепродуктів, додати в неї родзинки і рис. Залишити, щоб рис ввібрав рідину.
Викласти рис на тарілку, навколо - морепродукти з овочами.
Прикрасити маслинами, зеленню і фізалісом.
Салаты с бурякомСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Новогодний стол праздничные блюда http://recepti.biz.ua
Рецепты салатов с языком с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Кулинарные рецепты с фотографиямиРецепты и советы. Программа Кулинарный блокнот
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter