Бурякова ікра по-корейськи
1038
інгредієнти:
- Буряк 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Перець солодкий 2 шт.
- Перець червоний пекучий 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Цибуля
На дно товстостінної каструлі або казанка налити олію, додати дрібно нарізану цибулю і гострий перець.
Дрібно нарізати солодкий перець і помідори, додати в каструлю.
Буряк очистити, натерти на середній тертці, викласти в каструлю. Дно каструлі розігріти на сильному вогні, зменшити вогонь і тушкувати ікру на дуже маленькому вогні 30 хвилин.
Додати часник, соєвий соус, вимкнути. Перемішати, дати настоятися якийсь час.
Пицца начинка рецепты фотоПредложения услуг по доставке пиццы в американском стиле
Рецепты салатов с языком с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Показати коментарі