Бурякова ікра по-корейськи

САЛАТИ
1038 Бурякова ікра по-корейськи
Фото - Бурякова ікра по-корейськи
інгредієнти:
  • Буряк 1 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Перець солодкий 2 шт.
  • Перець червоний пекучий 1 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Цибуля

Бурякова ікра по-корейськи інгредієнти

Бурякова ікра по-корейськи На дно товстостінної каструлі або казанка налити олію, додати дрібно нарізану цибулю і гострий перець.

фото Бурякова ікра по-корейськи Дрібно нарізати солодкий перець і помідори, додати в каструлю.

Бурякова ікра по-корейськи Буряк Буряк очистити, натерти на середній тертці, викласти в каструлю. Дно каструлі розігріти на сильному вогні, зменшити вогонь і тушкувати ікру на дуже маленькому вогні 30 хвилин.

Бурякова ікра по-корейськи Помідор Додати часник, соєвий соус, вимкнути. Перемішати, дати настоятися якийсь час.

Бурякова ікра по-корейськи Перець солодкий

Пицца начинка рецепты фотоПредложения услуг по доставке пиццы в американском стиле

Рецепты салатов с языком с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

рецепты блюд для приготовления в микроволновке

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter