Буряк гострий

САЛАТИ
954 Буряк гострий
Фото - Буряк гострий
інгредієнти:
  • Буряк 700 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 6 зуб.
  • Соус соєвий
  • Сіль, перець
  • Олія рослинна

Буряк нашаткувати довго і тонко (або натерти на крупній тертці).

Цибулю дуже дрібно порізати.

У глибокій сковороді розжарити рослинну олію. Буряк разом з цибулею обсмажити під кришкою протягом 10-15 хвилин (необхідно помішувати, щоб не пригоріло). Зняти з вогню, додати за смаком сіль, перець, соєвий соус і роздавлений часник, добре перемішати.

Накрити кришкою, дати настоятися близько години.

Вживати в холодному вигляді.

Как приготовить вкусный шашлык: рогалики рецепты с фото.

Куриный рулет домашнего копчения. Рулеты из куриной грудки с инжиром.

Жареная печень с яблоками рецепт с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Духовые шкафы Bosch: рецепт мясо с черносливом в духовке. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Китайский салат рецепты. Салат каприз рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter