Буряк гострий
- Буряк 700 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 6 зуб.
- Соус соєвий
- Сіль, перець
- Олія рослинна
Буряк нашаткувати довго і тонко (або натерти на крупній тертці).
Цибулю дуже дрібно порізати.
У глибокій сковороді розжарити рослинну олію. Буряк разом з цибулею обсмажити під кришкою протягом 10-15 хвилин (необхідно помішувати, щоб не пригоріло). Зняти з вогню, додати за смаком сіль, перець, соєвий соус і роздавлений часник, добре перемішати.
Накрити кришкою, дати настоятися близько години.
Вживати в холодному вигляді.
Как приготовить вкусный шашлык: рогалики рецепты с фото.
Куриный рулет домашнего копчения. Рулеты из куриной грудки с инжиром.
Жареная печень с яблоками рецепт с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Духовые шкафы Bosch: рецепт мясо с черносливом в духовке. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Китайский салат рецепты. Салат каприз рецепт.