Баклажанове віяло
- Баклажан 2 шт.
- Помідори 4 шт.
- Олія оливкова 50 г
- Цибуля 2 шт.
- Часник 4 зуб.
- Трави
- Горішки кедрові
- Сіль
Дрібно порізати часник, цибулю - кільцями. Змастити форму оливковою олією і покласти половину цибулі та часнику.
Можна зробити віяла так: баклажани розрізати навпіл, покласти розрізами вниз на дошку і розрізати на скибочки товщиною трохи менше 1 см не доходячи до кінця. Або зрізати шкірку з одного боку і цілий баклажан розрізати на скибочки.
Порізати тоненько помідори. Вставити у баклажани часточки помідорів. Викласти все у форму щільно. Вільне місце можна заповнити цілими грибами.
Посипати травами, посолити, посипати горіхами, потім половину часнику та цибулі. Все скропити оливковою олією, закрити форму фольгою і відправити в духовку на годину-півтори. Готовність перевіряємо протикаючи основу баклажана (там, де не до кінця розрізали) - повинно бути дуже м'яко.
Как подобрать правильно диету: рецепты диетические.
recepti.biz Кулинарные рецепты
Рецепты. торт медовик. Рецепт приготовления торт медовик.