Альпійський салат

САЛАТИ
1138 Альпійський салат
Альпійський салат
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • 1 банка червоної квасолі;
  • 1 банка кукурудзи;
  • 2 великих червоних цибулини;
  • 2 cтолових ложки винного оцту;
  • 2 cтолових ложки рослинного масла;
  • 1 грам хмелі-сунелі;
  • 1 грам коріандру;
  • 1 грам перцю;
  • імбиру 1 грам;

Замаринувати цибулю: порізати, збризнути оцтом, додати спеції. У мариновану цибулю викласти квасолю та кукурудзу, посолити, заправити олією, перемішати. Подати до молодого червоного вина.

Салат малахитовая шкатулкаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

recepti.biz пирог песочный с яблоками

как приготовить почки говяжьи