Альпійський салат
1199
інгредієнти:
- Інгредієнти:
- 1 банка червоної квасолі;
- 1 банка кукурудзи;
- 2 великих червоних цибулини;
- 2 cтолових ложки винного оцту;
- 2 cтолових ложки рослинного масла;
- 1 грам хмелі-сунелі;
- 1 грам коріандру;
- 1 грам перцю;
- імбиру 1 грам;
Замаринувати цибулю: порізати, збризнути оцтом, додати спеції. У мариновану цибулю викласти квасолю та кукурудзу, посолити, заправити олією, перемішати. Подати до молодого червоного вина.
Салат малахитовая шкатулкаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz пирог песочный с яблоками
Показати коментарі