"Зірка"
1082
інгредієнти:
- Філе куряче 300 г
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський (червоний і жовтий) 2 шт.
- Олія рослинна
- Спеції (сіль, перець чорний мелений, часник сушений)
Філе пропустити через м'ясорубку.
Моркву натерти на дрібній тертці й обсмажити.
Пропустити через м'ясорубку моркву і фарш для більш ніжної консистенції. Додати сіль, перець, сушений часник.
Фарш добре перемішати.
Деко застелити папером для випічки.
Фарш розділити на 4 частини. Одну частину покласти на деко і сформувати зірку.
Від червоного і жовтого перцю відрізати смужки, укласти їх на зірку.
Втиснути усередину. Підправити краї.
Відправити у розігріту духовку (190 градусів) на 30 хвилин.
Перець нарізати дрібно і обсмажити на олії по черзі - спочатку жовтий, потім червоний.
Червоний перець покласти на запечену зірку, а жовтий по краях. У серединку покласти серп і молот, який вирізати із жовтого перцю.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі