Жульєн із червоного окуня із кришечками з листкового тіста
- Філе білої риби (червоний окунь) 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Жовток яєчний 1 шт.
- Вершки (10%) 100 мл
- Вино біле 4 ст.л.
- Приправа ("Прованські трави")
- Сіль (морська)
Цибулю тонко нарізати і обсмажити у розігрітій олії на невеликому вогні до золотавого кольору 10 хвилин.
Рибу обробити на філе і нарізати невеликими смужками «жульєн».
Влити вершки, вино, довести до кипіння і готувати ще 10 хвилин. Додати прованські трави і готувати ще 10 хвилин.
Посолити, злегка остудити.
Розкласти рибу у кокотниці або порційні формочки.
Влити соус. Об'єм заповнення формочок - приблизно дві третини, щоб при запіканні соус не вихлюпувався.
Змастити верх залишеним яйцем і поставити у розігріту до 200 градусів духовку до золотистого кольору, на 20-30 хвилин.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарные рецепты. Кулинарный словарь
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Как приготовить вкусный шашлык - рецепты пляцков с фото.
Паска рецепти з фото готовим дома куркумапаска рецепти з фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter