Жульєн із червоного окуня із кришечками з листкового тіста

РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
947 Жульєн із червоного окуня із кришечками з листкового тіста
Фото - Жульєн із червоного окуня із кришечками з листкового тіста
інгредієнти:
  • Філе білої риби (червоний окунь) 200 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Жовток яєчний 1 шт.
  • Вершки (10%) 100 мл
  • Вино біле 4 ст.л.
  • Приправа ("Прованські трави")
  • Сіль (морська)

Жюльєн з червоного окуняс кришечками з листкового тіста інгредієнти

Жюльєн з червоного окуняс кришечками з листкового тіста Цибулю тонко нарізати і обсмажити у розігрітій олії на невеликому вогні до золотавого кольору 10 хвилин.

фото Жюльєн з червоного окуняс кришечками з листкового тіста Рибу обробити на філе і нарізати невеликими смужками «жульєн».

Жюльєн з червоного окуняс кришечками з листкового тіста Філе білої риби Влити вершки, вино, довести до кипіння і готувати ще 10 хвилин. Додати прованські трави і готувати ще 10 хвилин.

Посолити, злегка остудити.

Розкласти рибу у кокотниці або порційні формочки. 

Влити соус. Об'єм заповнення формочок - приблизно дві третини, щоб при запіканні соус не вихлюпувався.

Жюльєн з червоного окуняс кришечками з листкового тіста Жовток яєчний

Жюльєн з червоного окуняс кришечками з листкового тіста Сливки Змастити верх залишеним яйцем і поставити у розігріту до 200 градусів духовку до золотистого кольору, на 20-30 хвилин.

Жюльєн з червоного окуняс кришечками з листкового тіста Вино біле

Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарные рецепты. Кулинарный словарь

http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Как приготовить вкусный шашлык - рецепты пляцков с фото.

Паска рецепти з фото готовим дома куркумапаска рецепти з фото

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter