Закохана форель з грибами і креветками
794
інгредієнти:
- Форель
- Креветки (королівські, варено-морожені) 8 шт.
- Гриби (свіжі печериці) 200 г
- Приправа (для риби)
- Олія оливкова
- Сіль
- Салат
- Кінза
- Лимон
- Сухарі (панірувальні, пікантні)
- Вегета
Рибу порізати на шматки завтовшки 2 см. Посипати сіллю й приправою. Дати промаринуватися хвилин 30.
На довгі шпаги наколоти шматки риби, підгорнувши кінці черевної частини у середину, надати форму сердечка.
Обваляти в панірувальних сухарях з обох сторін.
Обсмажити до золотої скоринки і дати стекти зайвій олії, помістивши шматки риби на решітку.
Печериці нарізати на четвертинки. Креветки розморозити і очистити від голови і панцира, залишаючи хвостики. Посмажити гриби і креветки на оливковій олії з додаванням Вегети.
На тарілку викласти рибу, навколо розмістити гриби і креветки. Прикрасити зеленим листям салату, лимоном і гілочками кінзи.
Простой рецепт приготовления плова с мясом www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі