"Вечеря Купідона"
- Окунь (філе) 3 шт.
- Сьомга (філе) 100 г
- Сир вершковий (Філадельфія) 6 ч.л.
- Кріп 1 ст.л.
- Масло вершкове 50 г
- Борошно 50 г
- Бульйон (рибний, з кубика) 500 мл
- Вершки (жирні) 100 мл
- Буряк 1 шт.
- Оцет (яблучний або білий винний) 50 мл
- Цукор 2 ст.л.
- Зелень (свіжа)
- Спеції (сіль і перець чорний мелений)
Соус.
Розтопити вершкове масло, не даючи йому закипіти і потемніти.
Всипати у масло борошно, швидко перемішати і смажити приблизно 4-5 хв при постійному помішуванні. Вогонь середній.
Потім поступово, помішуючи, влити бульйон, краще всього використовувати віночок, щоб не допустити утворення грудок.
Додати в соус вершки. Залишити потихеньку кипіти на маленькому вогні. Час від часу помішувати, щоб не утворилася плівка.
Якщо філе окуня дуже товсте, відбити його злегка до товщини приблизно в 1 см. Розрізати кожне філе уздовж навпіл. Посолити і поперчити.
Філе сьомги теж нарізати на однакові шматочки по товщині смужок філе окуня.
На кожну смужку філе окуня намазати чайну ложку вершкового сиру, посипати кропом, спеціями.
На більш широку частину смужки окуня покласти шматочок сьомги, згорнути рулетиком, закріпити дерев'яними зубочистками.
Виходить 6 рулетиків.
Перекласти їх у сковорідку з соусом, закрити кришкою. Тушкувати рулетики в соусі приблизно 15-20 хв, перевернувши їх один раз за цей час.
Розрізати буряк так, щоб вийшли 4 кружечка товщиною 0,5 см.
З кожного кружечка вирізати сердечко за допомогою виїмки для печива або просто ножем.
У каструльці нагріти маринад з оцту, 50 мл води і цукру. Покласти туди сердечка з буряка.
Якщо буряк сирий, то проварити на маленькому вогні хвилин 5.
Якщо буряк варений, то просто залишити в гарячому маринаді.
Із залишків буряка вичавити сік, знадобиться приблизно 1 ст. ложка соку для фарбування соусу і кілька крапель для малювання.
Викласти готові рулетики на тарілку, закрити фольгою, щоб не охолонули.
Додати буряковий сік у соус.
Палець вмочити в залишки соку і намалювати сердечка на тарілках.
Заповнити сердечка на тарілці соусом, він густий і не розтікається.
На серця з соусу викласти по три рулетика, попередньо видаливши зубочистки. Прикрасити все зеленню і сердечками з маринованого буряка.
Кулинарные рецепты первые блюда из баранины www.recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепти холодних закусок з фото.
Рецепты Приготовления: печень с яблоками рецепт. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Французские рецепты десертов. Рецепты французских десертов.
Плов рецепт приготовленияИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Обеденные Столы и Стулья - страви для святкового столу. Мебельный интернет магазин.
Рецепты блюд для приготовления в микроволновке. Рецепты приготовления в микроволновке.
Великолепный завтрак по рецепту Юлии ВысоцкойРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Хотите приготовить салат? Поможем - мимоза рецепт салата.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter