"Валентинки" із палтусом у сирному суфле
- Палтус (філе) 600 г
- Яйце 5 шт.
- Сир твердий 75 г
- Креветки (варено-морожені) 200 г
- Сіль 1 ч.л.
- Перець духмяний
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Зелень (кріп, петрушка)
Змастити формочки маслом.
Креветки розморозити у НВЧ. Очистити від панцира.
Сир натерти на дрібній тертці. Частину змішати з дрібно порізаним кропом і петрушкою.
Рибне філе нарізати на смужки.
Смужку філе посипати сиром і покласти кілька креветок. Посолити.
Згорнути рулетом і закріпити нитками (можна зубочисткою). Посолити трохи.
Так проробити з кожною рибною смужкою.
На сковороді у вершковому маслі обсмажити рулетики майже до готовності.
Якщо рулетики вийшли масляні, то злегка промокнути серветкою.
Змащені маслом формочки установити на деко і викласти у них по 2-3 рулетика.
Сир, що залишився, блендером перетерти із яєчними жовтками в однорідну масу.
Білки збити із сіллю у пишну піну.
Акуратно ввести білки у сирну масу.
Швидко залити формочки, не даючи білкам опуститися.
Випікати у сильно нагрітій духовці 12-15 хвилин, щоб суфле вийшло пишним із добре підсмаженою скоринкою.
Отбивная куриная с грибами запеченая. Куриные отбивные с сыром.
Рецепты панакоты с фотоКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: выпечка на новый год с фото. Мультиварки для выпечки.
Салат черепаха рецепт с фотоКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Блюда В Мультиварке Рецепты - приготовление блюд из яиц. Вкусные рецепты блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter