Тюфтелі з горіхів у часниковому соусі
- Горіхи волоські 2 скл.
- Картопля 4 шт.
- Каша (вівсяна, в´язка) 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 7 зуб.
- Сіль
- Майоран (сушений)
- Петрушка (сушенa, заморожена)
- Сік томатний (томатна паста)
- Перець чорний (мелений)
- Кріп
Горіхи подрібнити.
Одну цибулину і 2-3 зубчики часнику також подрібнити.
Картоплю подрібнити з кашею.
Можна все разом пропустити через м'ясорубку - горіхи, цибулю, часник, картоплю і кашу.
Усе з'єднати разом, додати сіль, перець, майоран, петрушку з кропом. Вимісити до однорідності (ложкою).
Мокрими руками сформувати кульки, обваляти в борошні й обсмажити на маленькому вогні до готовності.
Другу цибулину порізати чвертькільцями, часник порубати. Обсмажити на олії.
Додати томатний сік. Якщо томат, то розвести водою. Приправити сіллю і перцем за необхідності.
Залити соусом тюфтелі і потримати на вогні хвилини 3-4, доки соус закипить.
Тут же вимкнути і дати настоятися хвилин 30-40.
Рецепты вторых блюд с фото - рецепти з фото.
Салат з рибою рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты на праздничный стол - салат с курицей. Рецепты салатов на любой вкус.
Купить кондитерку - недорогой крем для торта. Подарочный торт.
Салат з креветками з фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter