Тушонка монастирська
1246
інгредієнти:
- Картопля (велика) 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Цибуля зелена
- Сіль 0.5 ч.л.
Почистити картоплю.
Нарізати на великі кубики і викласти на вже гарячу сковороду з олією.
Обсмажити на сильному вогні до золотистої скоринки, додати нарізану цибулю, трохи підсмажити.
Скласти картоплю в горщики, посолити, поперчити, додати трохи різаної зеленої цибулі, залити до половини окропом.
Поставити в духовку на 20-25 хвилин.
Холодные закуски- рецепты. Рецепты быстрых Холодных закусок.
Рецепты салата из морепродуктовСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Овощные салаты рецепты с фото. Авокадо яйцо салат фото рецепт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі