Тунець "Валентин"
- Тунець (свіжий, стейки) 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Лимон 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Борошно 2 ст.л.
- Масло вершкове 2 ст.л.
Духовку включити на 180 градусів.
Вогнетривку форму натерти зубчиком часнику, змастити вершковим маслом.
Шматочки тунця полити лимонним соком, посолити, обваляти в борошні й обсмажити на 2 ст. л. рослинної олії з обох боків до рум'яної скоринки, приблизно по хвилині на кожну сторону. Відкласти на тарілку.
Цибулю дрібно нарізати, обсмажити на 1 ст. л. олії до золотистого кольору, посолити. Теж викласти на тарілку.
Очищені помідори нарізати дуже дрібно і обсмажити на вершковому маслі 1 хвилину, посолити.
Викласти у підготовлену форму цибулю, покласти на неї тунця, полити стейки вином, зверху на тунця викласти шматочки помідорів.
Можна посипати зверху злегка орегано.
Поставити у нижню частину духовки на 15 хв.
На тарілку викласти соус із цибулею, на нього рибку.
Смачно з рисом, салатом з огірка і білим вином.
Шоколадный пудинг. Шоколадный пудинг рецепт.
Рецепты пирогов и пирожков с фото - смачна вечеря рецепти.
Рецепти з фото простЗапеканка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
ТутМясных, фруктовых и экзотических салатов
Поможем выйти замуж в Германию: салат с копченым мясом рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Карл шумахер рецептыРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Мастер шеф рецепты от эктора хименес бравоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter