Тунець "Валентин"

РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
993 Тунець "Валентин"
Фото - Тунець
інгредієнти:
  • Тунець (свіжий, стейки) 2 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Лимон 1 шт.
  • Часник 1 зуб.
  • Борошно 2 ст.л.
  • Масло вершкове 2 ст.л.

Тунець

Духовку включити на 180 градусів.

Вогнетривку форму натерти зубчиком часнику, змастити вершковим маслом.

Тунець Шматочки тунця полити лимонним соком, посолити, обваляти в борошні й обсмажити на 2 ст. л. рослинної олії з обох боків до рум'яної скоринки, приблизно по хвилині на кожну сторону. Відкласти на тарілку.

фото Тунець Цибулю дрібно нарізати, обсмажити на 1 ст. л. олії до золотистого кольору, посолити. Теж викласти на тарілку.

Тунець Очищені помідори нарізати дуже дрібно і обсмажити на вершковому маслі 1 хвилину, посолити.

Тунець Викласти у підготовлену форму цибулю, покласти на неї тунця, полити стейки вином, зверху на тунця викласти шматочки помідорів.

Можна посипати зверху злегка орегано.

Тунець Поставити у нижню частину духовки на 15 хв. 

На тарілку викласти соус із цибулею, на нього рибку.

Смачно з рисом, салатом з огірка і білим вином. 

 

Тунець Тунець

Шоколадный пудинг. Шоколадный пудинг рецепт.

Рецепты пирогов и пирожков с фото - смачна вечеря рецепти.

Рецепти з фото простЗапеканка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

ТутМясных, фруктовых и экзотических салатов

Поможем выйти замуж в Германию: салат с копченым мясом рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Карл шумахер рецептыРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Мастер шеф рецепты от эктора хименес бравоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома