Цвітна капуста у банановому соусі
- Капуста цвітна 500 г
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Банан 1 шт.
- Бульйон овочевий 200 г
- Паста сирна соєва (крем сметанний соєвий) 1 ст.л.
- Крохмаль 1 ст.л.
- Карі 0.5 ч.л.
У киплячу підсолену воду вкинути цвітну капусту і варити 10-12 хвилин на невеликому вогні.
Цибулю дрібно нарубати, банани порізати кільцями.
Бульйон поставити на вогонь, довести до кипіння.
Якщо немає овочевого бульйону, можна використовувати проціджений відвар від капусти.
У киплячий бульйон покласти цибулю і банани, зменшити вогонь і варити 5 хвилин.
У піалу покласти 1 ст. л. соєвої сирної пасти, додати 5 ст. л. бульйону з каструлі з бананами і перемішати.
Блендером збити бульйон з бананами і цибулею до консистенції соусу, додати пасту, крохмаль, карі і перемішати. Соус готовий.
Викласти капусту на тарілку, гарно полити банановим соусом.
За бажанням можна прикрасити креветками, грибами або зеленою квасолею.
Потрясающе вкусный салат - салат з маринованих опеньок. Рецепты заправок для салатов.
Салат из минтая с брокколи и тофу. Салат со стручковым горохом и брокколи.
Мультиварка Philips: салаты рецепты с фото. Готовим вкусно и полезно.
Кулинарные рецепты от Tramontina: мимоза салат рецепт. Здоровые рационы на каждый день.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter