Тріска з овочами і диким рисом "Гарячі серця"
- Тріска 500 г
- Рис (суміш бурого і дикого) 1 скл.
- Перець болгарський 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Броколі 150 г
- Кукурудза 4 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 6 шт.
- Карі
- Перець чорний
- Вино біле 50 мл
- Сік (лимонний) 1 ст.л.
- Вода 650 мл
- Сіль
Рибу розморозити, відділити від кісток, нарізати на шматочки.
Швидко обсмажити на олії, посолити, додати карі, влити вино і лимонний сік, тримати на вогні до випарювання рідини.
Овочі нарізати.
Паралельно тушкувати овочі на іншій сковороді, можна влити трохи води, якщо рідини буде недостатньо, посолити, поперчити. Головне, не перетушкувати. На смак повинні бути трохи хрусткими.
Рис відварити у підсоленій воді, воду злити.
Викласти за допомогою ложки на тарілку у вигляді сердечка.
По краю рисового серця покласти овочі.
Останній шар із риби.
Семена почтой, в том числе редкие: приготовление брокколи и цветной капусты.
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Как приготовить салат мимоза. Рецепт салата мимоза с рисом.
Майонез домашний. Майонез в домашних условиях.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter