Святкова фарширована індичка

РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
1935 Святкова фарширована індичка
Фото - Святкова фарширована індичка
інгредієнти:
  • Індичка 1 шт.
  • Сіль 180 г
  • Гірчиця (зерна) 75 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Зира (кмин) 2 ст.л.
  • Перець чорний (горошком) 2 ст.л.
  • Ялівець (гвоздика) 6 шт.
  • Лист лавровий 6 шт.
  • Вино біле сухе 2.5 скл.
  • Майонез
  • Спеції (паприка, спеції для курки)
  • Яблуко (кисле) 5 шт.
  • Чорнослив 200 г
  • Часник 6 зуб.
  • Розмарин
  • Шавлія

Святкова фарширована індичка інгредієнти Індичку замочити у соляному розчині.

Святкова фарширована індичка Велику ємність викласти великим і міцним поліетиленовим пакетом.

фото Святкова фарширована індичка Покласти у нього розморожену, випатрану і помиту індичку.

Святкова фарширована індичка Індичка Соляний розчин: довести 1 літр води до кипіння, додати 170 г солі, 75 г цибулі сухої, гірчичне насіння, перець горошком, зіру або кмин, ялівець або гвоздику і лавровий лист. Змішувати доки не розчиниться сіль. Додати у каструлю 4 літри води (холодної) і 1,5 склянки вина.

Святкова фарширована індичка Сіль Залити теплим розчином індичку.

Святкова фарширована індичка Гірчиця Закрити пакет, витиснути з нього якомога більше повітря і поставити індичку на холод на дві доби.

Святкова фарширована індичка Цибуля ріпчаста Час запікання залежить від розміру птиці. До 5,5 кг - 3 години, від 5,5 до 6,5 - 3,75 години, від 6,5 до 8 кг - 4 години, від 8 до 9 кг - 4,5 години і від 9 до 10,5 кг - 5 годин.

Увімкнути духовку на 170-175°С. Птицю промити й укласти у вогнестійку посудину. Змішати декілька ложок майонезу із сіллю, перцем, паприкою і приправою для курки і змастити індичку зсередини і зовні. Нафарширувати. Нарізати на 8 частин кислі яблука і чорнослив. У посудину до нафаршированої індички додати нарізану на кілька частин цибулю, головку часнику, гілочки розмарину і шавлії і 1 склянку вина.

Святкова фарширована індичка Зира Замотати все добре фольгою і поставити в духовку.

Святкова фарширована індичка Перець чорний За годину до того, як індичка повинна бути готова, зняти фольгу, маленькою чашкою або ополоником вичерпати бульйон так, щоб його залишилося у посудині приблизно на 2-3 см (бульйон можна не виливати, а процідити і зробити з нього підливу до птиці) , збільшити температуру духовки до 190°С запекти до скоринки.

Святкова фарширована індичка Ялівець

Подавати м'ясо індички дуже смачно із журавлинним соусом-варенням.

Кулинарные рецепты от Tramontina - ореховый торт без муки рецепт. Рецепты Тортов.

Готовим со вкусом - салат невеста рецепт. Рецепт похудения в одной капсуле.

Пирог Песочный с яблоками и безепирог песочный с яблоками

Рейтинг кулинарно-домашних сайтов. Сайты кулинарных форумов.

Рецепт салата с морепродуктовРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Рецепты грузинской кухни: чанахи рецепт. Горшочки для запекания Чанахи.

Мимоза салат рецептКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Рецепт как делать заварной крем www.recepti.biz.ua

Готовим со вкусом - сайт кулинарный. Кулинарные рецепты на любой вкус.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter