Свинина шпигована "Новорічна"
- Свинина 3 кг
- Морква 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Овочі (цибуля, помідор) 0.5 кг
- Спеції (лист лавровий, перець)
Свинину нашпигувати смужками моркви і часником за допомогою кухарської порожнистої голки.
Посолити, поперчити.
Шматки м'яса обваляти у борошні.
Обсмажити із двох сторін на розпеченій сковороді.
Скласти у лоток, полити білим вином.
Порізати овочі (цибуля, помідори, морква).
Додати лавровий лист.
Накрити фольгою і поставити у духовку на годину при 180°С. Через годину прибрати фольгу і залишити зарум'янитися на 15 хв.
Дістати із духовки, накрити і залишити на 15 хв, щоб увібрався сік.
Потім порізати.
На гарнір приготувати смажені яблука.
Подавати гарячим разом із гарніром із яблук, поливши соусом.
Рецепты Приготовления: рецепт салата курица в перьях.
Рецепты новогодних блюдКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты французской кухни запеченый сыр. Рецепты мясных блюд французской кухни.
Салат с Рыбными консервами. Салат хе Рыбное.
Холодные закуски - холодные закуски рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Писатель кулинар ханкишиев приготовление плова рецепт. Рецепт приготовления плов по узбекски.
Торт грильяжныйИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Доставка еды на дом кухня Украинская. Традиционные блюда Украинской кухни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter