Свинина шпигована "Новорічна"

РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
1086 Свинина шпигована "Новорічна"
Фото - Свинина шпигована
інгредієнти:
  • Свинина 3 кг
  • Морква 2 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Овочі (цибуля, помідор) 0.5 кг
  • Спеції (лист лавровий, перець)

Свинина шпигована Свинину нашпигувати смужками моркви і часником за допомогою кухарської порожнистої голки.

 

Посолити, поперчити.

Свинина шпигована Шматки м'яса обваляти у борошні.

фото Свинина шпигована Обсмажити із двох сторін на розпеченій сковороді.

Свинина шпигована Скласти у лоток, полити білим вином.

Порізати овочі (цибуля, помідори, морква).

Додати лавровий лист.

Накрити фольгою і поставити у духовку на годину при 180°С. Через годину прибрати фольгу і залишити зарум'янитися на 15 хв.

Свинина шпигована Дістати із духовки, накрити і залишити на 15 хв, щоб увібрався сік.

Потім порізати.

Свинина шпигована На гарнір приготувати смажені яблука.

Свинина шпигована Подавати гарячим разом із гарніром із яблук, поливши соусом.

Рецепты Приготовления: рецепт салата курица в перьях.

Рецепты новогодних блюдКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты французской кухни запеченый сыр. Рецепты мясных блюд французской кухни.

Салат с Рыбными консервами. Салат хе Рыбное.

Холодные закуски - холодные закуски рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Писатель кулинар ханкишиев приготовление плова рецепт. Рецепт приготовления плов по узбекски.

Торт грильяжныйИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ

Доставка еды на дом кухня Украинская. Традиционные блюда Украинской кухни.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter