Швидкі рибні пиріжки
- Фарш рибний 400 г
- Цибуля 1 шт.
- Гриби 200 г
- Зелень
- Корж вафельний 2 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна
Цибулю нарізати, злегка обсмажити.
Гриби нарізати і додати до цибулі. Обсмажити до готовності.
Рибний фарш посолити, поперчити, додати обсмажені цибулю і гриби. Зелень нашаткувати і теж додати у фарш. Все перемішати.
Готовий фарш викласти на вафельний корж. Розрівняти. Висота близько 1,5 см.
Накрити другим вафельним коржем. Придавити злегка і залишити хвилини на 3 для просочення.
Нарізати на шматочки приблизно 5 см на 5 см. Вмочити у готову суміш.
Пісний варіант: 2 столові ложки борошна розвести водою близько 80 г. Консистенція як на млинці.
Для не посту: 2 яйця, сіль + 2 ст. ложки води (молока).
Обсмажити з одного боку на олії до красивої скоринки. Перевернути, накрити кришкою і досмажити до готовності з іншого боку. При закритій кришці пиріжки ще злегка протушкуються.
Осетинские пироги на заказ: салат с копченым мясом рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Простые рецепты: кулинарные рецепты первые блюда. Кулинарные рецепты.
Диета: рецепты для похудения: салати з язика з фото. Готовим со вкусом.
Купить колбасу, цены: колбаса домашняя без кишок.
Пасха рецепты окраски яиц. Стародавний рецепт пасхи.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter