Шишки в лісі
- Пюре (картопляне) 100 г
- Філе куряче 50 г
- Печериці 50 г
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Олія рослинна
- Мак
- Мигдаль (обсмажений)
Куряче філе нарізати невеликими кубиками, цибулю подрібнити, гриби нарізати скибочками. Обсмажити на рослиній олії куряче філе, гриби і цибулю протягом 15 хвилин. На картопляне пюре викласти начинку.
Начинку "загорнути" в картопляне пюре і поставити отримані "пиріжки" в духовку хвилин на 10 при 200 градусах.
Мигдаль розділити на половинки, увіткнути в гарячий картопляний "пиріжок" у вигляді "шишкової шкаралупи", простір між мигдальними горішками присипати маком.
Кулинарные рецепты первые блюда здесь
Картинки фк Спартак 1024x768. Картинки Спартак фк.
Рецепты салатов с языком с фотоКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепт шоколадного кекса на сметанеСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter