Серцева рибка
982
інгредієнти:
- Сайра 2 шт.
- Овочі (асорті заморожене) 400 г
- Сир 50 г
Вимити рибу, відрізати голову і хвіст.
Очистити від нутрощів, відокремити кістки.
Розрізати на 4 філе. Посолити, поперчити.
Укласти рибу у форму для запікання.
Склавши при цьому по 2 шматочки філе, утворивши сердечко.
Заколоти зубочистками.
![]()
Овочі викласти на сковороду (без розморожування, інакше вони втратять форму).
Обсмажити на олії до напівготовності (хвилин 5).
Посолити, можна додати подрібнений часник.
Заповнити овочевим фаршем рибні сердечка.
Запікати в духовці при 200 градусах протягом 20 хвилин.
Натерти сир на дрібній тертці.
Вийняти рибу з духовки, присипати сиром.
Запікати ще 5 хвилин, щоб сир розплавився.
За цим рецептом можна приготувати будь-яку рибу.
ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі