Серцева рибка
839
інгредієнти:
- Сайра 2 шт.
- Овочі (асорті заморожене) 400 г
- Сир 50 г
Вимити рибу, відрізати голову і хвіст.
Очистити від нутрощів, відокремити кістки.
Розрізати на 4 філе. Посолити, поперчити.
Укласти рибу у форму для запікання.
Склавши при цьому по 2 шматочки філе, утворивши сердечко.
Заколоти зубочистками.
Овочі викласти на сковороду (без розморожування, інакше вони втратять форму).
Обсмажити на олії до напівготовності (хвилин 5).
Посолити, можна додати подрібнений часник.
Заповнити овочевим фаршем рибні сердечка.
Запікати в духовці при 200 градусах протягом 20 хвилин.
Натерти сир на дрібній тертці.
Вийняти рибу з духовки, присипати сиром.
Запікати ще 5 хвилин, щоб сир розплавився.
За цим рецептом можна приготувати будь-яку рибу.
ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі