Рулети із яловичини з грушею і сиром
- Філе яловичини 1000 г
- Вино червоне сухе 1 скл.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Груша (Конференція) 1 шт.
- Сир твердий 200 г
- Цибуля ріпчаста
- Приправа
- Сіль
- Перець чорний
Приготувати маринад - мінімум за годину до маринування м'яса. Змішати вино, оливкову олію і приправи. Вилити отриману суміш у ємність із щільно закриваючою кришкою. Струсити, щоб усе трохи краще перемішалося і поставити у холод.
Філе нарізати упоперек волокон на довгі пластини.
М'ясо накрити плівкою і гарно відбити молотком.
У скляній або керамічній посудині укласти м'ясо, залити маринадом. Прибрати на ніч у холодильник.
Сир натерти на дрібній тертці.
Грушу очистити від шкірки, нарізати тонкими пластинами. Цибулю подрібнити.
Пласт м'яса злегка обсушити паперовим рушником. Посолити. Викласти шар цибулі. Зверху - тертий сир.
На сир - пластинки соковитої груші.
Згорнути у рулет, але не до кінця - щоб залишався «хвостик». Закріпити зубочистками.
На фольгу викласти два рулети. «Хвостики» скріпити зубочистками, так, щоб вийшло серце. Акуратно загорнути фольгою. Поставити у заздалегідь розігріту духовку (180-200°С).
Через 40 хв дістати і перевірити готовність. Полити соком, що утворився. Якщо м'ясо готове - посипати сиром і прибрати ще хвилин на 10 у духовку.
Вийняти зубочистки.
Трохи посипати волоськими горіхами. Подавати із картопляним пюре.
Салаты с буряком и селедкойРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Рецепт торта бисквит с фруктамиКулинарные рецепты
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Пицца - картинка тут
Рецепт салата языкМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Приготовь заварные пирожные дома: рецепты пошагово с фото. Рецепты Мультиварка Пошагово.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter