Рулет "Пасхальний"
1068
інгредієнти:
- Яйце 5 шт.
- Молоко (вершки) 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Зелень (дрібно нарізана) 1 ст.л.
- Вершкове масло (маргарин) 2 ч.л.
- Листкове тісто 370 г
- Горбуша копчена (великі шматки ) 4 шт.
4 яйця збити з молоком (вершками), додати сіль, перець, зелень.
З отриманої суміші приготувати 2 омлети на вершковому маслі (маргарині).
Розкачати тісто, краї змочити водою. Покласти обидва омлети на тісто (вони повинні трохи заходити один на одного), залишивши 2 см по краях вільними. Розкласти рибу на омлетах.
Тісто згорнути рулетом по довгому краю. Край змочити водою і покласти на деко швом вниз. Верх рулету прикрасити фігурками із тіста, що залишилося. Змастити рулет збитим яйцем.
Випікати в духовці 15-20 хвилин, доки рулет не зарум'яниться.
Рецепты для пароварки, вкусно - салаты с редькой рецепты с фото. Осетинские пироги на заказ.
Конфеты оптом со склада: конфеты ирис в домашних условиях. Доставка домашних пирогов.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі