Романтична вечеря "Курка у винному соусі"
1266
інгредієнти:
- Стегенце куряче 3 шт.
- Вино червоне 0.5 скл.
- Сік яблучний 50 мл
- Соєвий соус 5 ст.л.
- Оцет рисовий
- Мед 2 ст.л.
- Сіль
- Перець
Курку помити, висушити, посолити, поперчити. Змішати всі інгредієнти і залити курку, залишити маринуватися на 15 хв. М'ясо витягнути з маринаду і обсмажити з обох сторін. Потім додавати потроху маринад і тушкувати. Всю рідину розділити на 3 рази, щоб соус загуснув, і курка просочувалася ароматом. Тушкуватид хвилин 30-40.
На гарнір відварити молоду картоплю з маслом і кропом і донський салат.
Кулинарные рецепты от Tramontina - французские десерты рецепты. Рецепты Десертов.
Салат с Курицей без майонезаПриготовьте полезный горячий салат с Курицей и яблоками без майонеза
Как приготовить летний салат: рецепты салатов с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
http://recepti.biz.ua рецепт торт медовик
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі