Романтична вечеря
- Серце яловиче 400 г
- Пиво 0.5 л
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна 2 скл.
- Сік лимона 0.5 шт.
- Імбир
- Щавель
- Кріп
- Кінза
- Петрушка
- Цибуля зелена
- Кардамон
- Жовток яєчний 1 шт.
- Масло вершкове
- Молоко
- Сіль
- Перець
- Картопля
Обробити, очистити, помити яловиче серце. Нарізати, покласти у чашу, додати нарізану цибулину, пиво, олію, кардамон, імбир, сіль і перець.
Все добре перемішати і поставити у холодильник на 6-8 годин. Маринад бажано робити з вечора.
Cоус: цибулину порізати півкільцями, трохи обсмажити в олії і додати нарізану зелень. Тушкувати під кришкою. Можна додати 1 зуб. часнику.
Охолодити, посолити, поперчити, збити блендером.
Перед приготуванням серце збризнути лимоном. Покласти у сковорідку, закрити кришкою і готувати до готовності.
Картоплю відваритит у підсоленій воді, зробити пюре, додати жовток, молоко, вершкове масло і збити міксером.
Викласти на тарілку пюре, поряд - соус, у серединку - яловиче серце, прикрасити.
рождественские рецепты выпечки
Как приготовить вкусный шашлык: салати на швидку руку. Украшение блюд.
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Низкокалорийная еда для похудения: праздничный салат на новый год.
http://recepti.biz.ua мебель для кухни Польская
Рецепт чанахов тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter