Романтична вечеря
- Свинина (м´ясо, сьомга) 200 г
- Салат 250 г
- Лаваш (білий хліб) 2 шт.
- Соус соєвий 2 ст.л.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Сік лимона 0.5 шт.
- Сіль 1 ч.л.
- Цукор 1 ч.л.
- Майонез 1 ч.л.
- Яйце (варене) 2 шт.
Замаринувати заздалегідь м'ясо. Нарізати м'ясо на смужки (середні), додати соєвий соус (2 ст. л.), оливкову олію (2 ст. л.), сік половини лимона, сіль і цукор. Ретельно перемішати руками і залишити маринуватися у прохолодному місці.
Розкласти салат по тарілках (руколу, салат айсберг). Відварити яйця. Замариноване заздалегідь м'ясо обсмажити разом із маринадом на гарячій сковороді без додавання олії. Смажити хвилин 5 на середньому вогні, помішуючи, щоб м'ясо рівномірно просмажилося.
Нарізати коржики на 4 частини і поставити на пару хвилин у духовку на розігрів (можна збризнути скибки білого хліба оливковою олією, натерти часником).
При смаженні м'яса утворюється сік. Він потрібен.
На салат у тарілках гарно розкидати готове м'ясо (без рідини). У холодну від м'яса рідину додати ложечку майонезу. Розмішати.
Покласти зверху порізані скибочками яйця (можна використовувати перепелині) і полити готовим соусом.
Рецепты для мультиварки, вкусно: салати до святкового столу.
Рецепты петров пост. Лук порей рецепт пост.
Рецепты новогодних блюдКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Салаты рецепты и праздничный столРецепты всевозможных диет
Паска рецепти з фото пошаговопаска рецепти з фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter