Романтична вечеря
- Баклажан 1 шт.
- Кабачок 1 шт.
- Тофу 200 г
- Проростки соєвих бобів 250 г
- Морська капуста 100 г
- Соєвий соус
- Перець червоний пекучий 0.3 шт.
- Бодян (пелюстки) 2 шт.
- Приправа з червоного перцю 1 ст.л.
- Олія рослинна
- Часник 2 зуб.
Середній баклажан і кабачок нарізати шматочками.
Змішати з соєвим соусом і дати постояти 10 хвилин, щоб ввібрався соус.
Паростки сої промити, скропити соєвим соусом - теж потримати хвилин 10.
Тофу порізати на шматочки.
Тепер по черзі обсмажити.
Баклажани - 3-4 хвилини з порізаним дрібно зубчиком часнику, додати трохи перцевої приправи і подрібнених прянощів.
Кабачки - 8-10 хвилин з порізаним дрібно зубчиком часнику, додати трохи перцевої приправи і подрібнених прянощів.
Тофу - 3 хвилини.
Паростки - 3-4 хвилини.
Салат коктейль рецепты с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Лучшие блюда для фуршетаПредлагаем: Блюда для фуршета здесь. Только сейчас! Спешите
Готовим со вкусом: салати з крабовими паличками рецепти. Как приготовить летний салат.
Рецепт приготовления узбекско плова. Рецепты приготовления плова.
Рецепт фруктового салата из апельсина киви банана тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter