Різото з грибами
1003
інгредієнти:
- Рис 1 скл.
- Гливи 300 г
- Цибуля 1 шт.
- Солодкий перець 100 г
- Кукурудза консервована 0.5 бан.
- Рослинна олія
- Сіль
- Спеції (базилік, чорний мелений перець)
- Кетчуп або томатна паста 2 ст.л.
Рис промити і обсушити. У сотейнику або товстостінній каструлі розігріти олію, всипати рис і злегка обсмажити, посолити за смаком, залити окропом з розрахунку 2:1 (окропу вдвічі більше, ніж рису) і варити до готовності.
Гливи промити, зачистити, нарізати скибочками, злегка обсмажити на олії. Цибулю нарізати півкільцями, додати до грибів і обсмажити до золотистої цибулі.
Перець очистити від насіння, нарізати тонкими смужками і спасерувати на олії. Додати до рису обсмажені гриби, перець, кукурудзу.
Потім додати кетчуп (або томатну пасту) і прогріти ще хвилин 10-15.
ТутКулинарные рецепты
Салаты из жареных грибовСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Как приготовить салат мимоза recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі