Різото з білими грибами та черемшею
- Рис арборіо 300 г
- Гриби білі (свіжі, с/м або сухі) 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Бульйон грибний 600 мл
- Черемша свіжа 1 пуч.
- Олія оливкова 3 ст.л.
Підготувати гриби. Якщо використовувати свіжі або с/м, то нарізати їх невеликими шматочками і відварити у невеликій кількості (менше літра) підсоленої води 5-7 хвилин. Бульйон зберегти. Якщо використовувати сухі гриби, то краще замочити їх години на 4, а потім відварити в тій же воді, де вони були замочені. (Сухих грибів на 300 г рису буде достатньо і 100 г). Цибулю дрібно нарізати. У сотейнику розігріти оливкову олію, обсмажити цибулю та гриби.
Додати до грибів рис і пару ополоників грибного бульйону. Посолити. У міру того, як рис буде вбирати рідину, підливати потроху ще бульйон. Продовжити так робити до готовності рису (хвилин 17-20).
Кілька листочків черемші дрібно нарізати і висипати в сотейник до різото, перемішати, вимкнути вогонь і дати різото настоятися хвилин 5-7 під кришкою. Подавати різото на зелених листочках черемші.
Американские салаты рецептыКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно
Салат из минтая с брокколи и тофу www.recepti.biz.ua
recepti.biz Рецепты и советы
recepti.biz Статьи о рыбах. Рецепты любимых блюд. Рецепты всевозможных диет
Семена грибов вешенки купить: салат с жареными грибами. Потрясающе вкусный салат.
Поможем выйти замуж в Германию - тайская кухня рецепты салатов.
Рецепт блинов с грибами - блины с грибами рецепт с фото. Готовим со вкусом.
Рецепт салата мимоза классический тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter