Рис з грибами і фісташками
- Рис 200 мл
- Гриби (свіжі печериці, гливи) 300 г
- Морква (велика) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Фісташки (очищені) 0.5 скл.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Кунжут (чорний) 1 ч.л.
- Шафран 0.01 ч.л.
- Вода 2 скл.
- Спеції (сіль, чорний перець)
Гриби нашаткувати й обсмажити.
Почистити моркву, фісташки та цибулю.
Цибулю нарізати чвертькільцями, а моркву соломкою.
Обсмажити злегка цибулю, додати моркву й обсмажувати ще хвилин 5.
Потім додати обсмажені гриби, перемішати і все разом смажити хвилини 2-3.
Промити рис, додати в овочі, залити окропом і додати фісташки, шафран, кунжут, перець і сіль за смаком.
Перемішати і готувати на повільному вогні під закритою кришкою приблизно хвилин 15 до готовності рису.
Подавати за бажанням з кетчупом.
Диетические рецепты из оленины http://recepti.biz.ua
Рецепт похудения в одной капсуле - ржаная закваска рецепт. Ржаная закваска.
Страви до святкового столустрави до святкового столу
Поилки для домашней птицы - перепела жареные. Выращивание перепелов на мясо.
Рецепты Для Мультиварки - рецепт торта медовик. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепты Для Мультиварки - рецепты салатов с креветками с фотографиями. Фотографии салатов.
Рецепт приготовления мяса дикого кабанаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter