Рис з гострою папороттю "Весняний настрій"
- Папороть (солона) 400 г
- Рис 100 г
- Цибуля 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Глутамат натрію 1 ч.л.
Замочуємо солону папороть у холодній воді на 10-12 годин (краще на ніч). Далі опускаємо вимочену папороть в киплячу воду на 2 хвилини, не більше. І відкидаємо на друшляк.
Відварюємо рис у підсоленій воді.
Папороть нарізаємо смужками по 3 см.
Ріжемо півкільцями цибулю.
На сковороді розігріваємо рослинну олію, обсмажуємо цибулю 1 хвилину.
Висипаємо нарізану папороть.
На папороть видавлюємо часник, наливаємо соєвий соус, насипаємо червоний гіркий перець і глутамат натрію. Все ретельно перемішуємо, тушкуємо пару хвилин, закриваємо кришкою, вимикаємо вогонь і даємо просочитися 10 хвилин.
Сервіруємо рис.
Навколо рису викладаємо папороть, прикрашаємо петрушкою.
Салат с грибами жареными и кукурузой рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов
кулинарные сайты с рецептами и фото
Салати з моцарелою рецептисалати з моцарелою
Рецепт Киевский торт recepti.biz.ua
Лазанья из мацы: арахисовое масло рецепт с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Соус из хрена и сметаныСоусы и приправы на основе сои, информация о составе. Производство соусов
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Торт грильяжный рошен ценаИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Рецепт пасхи видеоВкусные и полезные рецепты на Пасху для стройных! Выбрать меню от диетолога
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter