Рис із мідіями та овочами "Серцем до серця"
- Рис (варений) 1 скл.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Селера (стебло) 1 шт.
- Мідії 150 г
- Оцет (рисовий) 1 ч.л.
- Перець болгарський (червоний) 0.5 шт.
- Олія оливкова
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Перець розрізати на половинки, посолити, поперчити, вичавити зубчик часнику, скропити оливковою олією.
Поставити у духовку або мікрохвильову піч, запікати. Духовка повинна бути гарячою, розігрітою до 180-190 градусів. Запікати у мікрохвильовці під грилем 15 хвилин при повній потужності гриля (без мікрохвиль).
Коли перець буде готовий, помістити його на пару хвилин у пакет і потім зняти шкірку.
Відварити рис до готовності. Посолити.
Моркву нарізати довгою соломкою. Обсмажити на оливковій олії.
Додати селеру, також нарізану довгою соломкою.
Цибулю, нарізану півкільцями. Усе обсмажити по хвилинці.
Додати розморожені мідії.
Додати рисовий оцет (або бальзамічний світлий), сіль, перець. Вичавити часник. Довести до готовності.
У кінці додати кріп.
Для оформлення страви викласти на тарілку овочі з мідіями.
Накрити рисом, формуючи за допомогою ложок (рис гарячий), серце.
Прикрасити нарізаним печеним перцем.
Крабовый Салат. Рецепты - салати з крабами. Рецепт Бисквита В Мультиварке.
Мультиварка Philips - рецепт пончиков творожных.
ЗдесьДиетические продукты питания
Оладьи как в детском саду рецепт гостоладьи как в детском саду
Как приготовить вкусный шашлык - рецепти блюд з мяса. Рецепты вторых блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter