Рибно-грибне серце з рисово-креветочним гарніром "Дух любові"

РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
952 Рибно-грибне серце з рисово-креветочним гарніром "Дух любові"
Фото - Рибно-грибне серце з рисово-креветочним гарніром
інгредієнти:
  • Гриби (глива) 100 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Риба (морський язик) 600 г
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сир твердий 100 г
  • Молоко 2 ст.л.
  • Рис (варений) 1 скл.
  • Креветки (варено-морожені) 300 г
  • Перець солодкий червоний 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Соєвий соус

Рибно-грибне серце з рисово-креветочним гарніром

Рибно-грибне серце з рисово-креветочним гарніром Цибулю очистити, дрібно нарізати і обсмажити із дрібно порізаними грибами до золотистого кольору, посолити і поперчити.

фото Рибно-грибне серце з рисово-креветочним гарніром На сковорідку налити трохи олії, покласти часник (кожен зубчик розрізати навпіл, як тільки часник потемніє, вийняти його зі сковорідки).

Рибу нарізати великими кубиками і обсмажити, поливаючи лимонним соком, посолити і поперчити.

Рибно-грибне серце з рисово-креветочним гарніром Сир натерти на крупній тертці, яйце збити віночком із молоком і з'єднати із сиром.

Рибно-грибне серце з рисово-креветочним гарніром Із фольги зробити формочки сердечок, глибоку форму застелити фольгою і змастити олією.

У сердечка викласти рибку.

Рибно-грибне серце з рисово-креветочним гарніром Потім шар грибочків.

Рибно-грибне серце з рисово-креветочним гарніром Зверху все залити сирно-яєчною сумішшю.

Рибно-грибне серце з рисово-креветочним гарніром Відправити в розігріту до 200 градусів духовку, доки сирна скоринка не стане красивого золотистого кольору.

Рибно-грибне серце з рисово-креветочним гарніром Гарнір.

У сковорідку, де смажилася рибка відправити попередньо очищені креветки і дрібними кубиками порізаний перець, готувати 1-2 хвилини, постійно помішуючи.

Рибно-грибне серце з рисово-креветочним гарніром Додати рис, приправити соєвим соусом і готувати, доки рис добре не просочиться всіма ароматами і не прогріється.

Рибно-грибне серце з рисово-креветочним гарніром Викласти на тарілки гарнір у вигляді сердечка, прикрасити подрібненим перцем і сердечками з нього.

Рибно-грибне серце з рисово-креветочним гарніром

Рибно-грибне серце з рисово-креветочним гарніром

Рибно-грибне серце з рисово-креветочним гарніром

Рибно-грибне серце з рисово-креветочним гарніром

кексы и маффины рецепты

Кулинарные рецепты праздничных блюдРецепты всевозможных диет. Праздничные подборки рецептов. База рецептов

Торт кукла рецепт с фотоТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Выращивание грибов дома: консервация грибов рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Закваски для йогурта Yogurton - приготовление йогурта в термосе. Закваска для йогурта.

Польская кухня в КиевеТексты статей об изучении Польского языка

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter