Рибно-грибне серце з рисово-креветочним гарніром "Дух любові"
- Гриби (глива) 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Риба (морський язик) 600 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Сир твердий 100 г
- Молоко 2 ст.л.
- Рис (варений) 1 скл.
- Креветки (варено-морожені) 300 г
- Перець солодкий червоний 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Соєвий соус
Цибулю очистити, дрібно нарізати і обсмажити із дрібно порізаними грибами до золотистого кольору, посолити і поперчити.
На сковорідку налити трохи олії, покласти часник (кожен зубчик розрізати навпіл, як тільки часник потемніє, вийняти його зі сковорідки).
Рибу нарізати великими кубиками і обсмажити, поливаючи лимонним соком, посолити і поперчити.
Сир натерти на крупній тертці, яйце збити віночком із молоком і з'єднати із сиром.
Із фольги зробити формочки сердечок, глибоку форму застелити фольгою і змастити олією.
У сердечка викласти рибку.
Потім шар грибочків.
Зверху все залити сирно-яєчною сумішшю.
Відправити в розігріту до 200 градусів духовку, доки сирна скоринка не стане красивого золотистого кольору.
Гарнір.
У сковорідку, де смажилася рибка відправити попередньо очищені креветки і дрібними кубиками порізаний перець, готувати 1-2 хвилини, постійно помішуючи.
Додати рис, приправити соєвим соусом і готувати, доки рис добре не просочиться всіма ароматами і не прогріється.
Викласти на тарілки гарнір у вигляді сердечка, прикрасити подрібненим перцем і сердечками з нього.
Кулинарные рецепты праздничных блюдРецепты всевозможных диет. Праздничные подборки рецептов. База рецептов
Торт кукла рецепт с фотоТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Выращивание грибов дома: консервация грибов рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Закваски для йогурта Yogurton - приготовление йогурта в термосе. Закваска для йогурта.
Польская кухня в КиевеТексты статей об изучении Польского языка
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter