Рибка з картоплею "Серцева розмова"
- Риба (свіжа, амур) 3.5 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Картопля 10 шт.
- Сир твердий 300 г
- Сіль
- Перець
- Майонез (сметана)
- Спеції (мелений імбир, часник, хмелі-сунелі, шафран, чилі)
Рибку гарно очистити від луски. Звільнити від нутрощів, вийняти зябра, відрізати голову, хвіст і плавники.
Нарізати шматочками, посолити, поперчити і викласти на деко.
Зверху викласти нарізану тонкими півкільцями цибулю, посипати спеціями.
Змастити гарно майонезом або жирною сметаною.
Картоплю очистити, нарізати великими пластинками і вирізати сердечка формою для приготування печива. Обрізки картоплі дрібно нарізати.
Викласти порізану картоплю у серединку кожного рибного шматочка, злегка змастити майонезом або сметаною.
Тепер по два картопляних сердечка на кожен рибний шматочок.
Все зверху посипати тертим на крупній тертці сиром.
Готувати в розігрітій до 200 градусів духовці близько години. Сирна скоринка повинна стати красивого золотистого кольору.
Викласти на тарілку рибку і картоплю, прикрасити свіжою зеленню і сердечками із солодкого перцю.
Как приготовить летний салат: салаты с редькой рецепты с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Салат с копченой КурицейИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Торт парижанка рецептСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter