Рибка у піст
- Риба (морська) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль
- Оцет бальзамічний (яблучний) 2 ст.л.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Перець
- Приправа (для риби)
Рибку (пеленгас, судак, скумбрія) почистити, обробити на філе (вийняти основну кістку, шкірку залишити). Порізати на смужки 1,5 см завширшки. Цибулю ріпчасту нарізати півкільцями. У миску (краще брати із широким дном, швидше промаринується) покласти рибку, цибулю, трохи рибної приправи, перцю меленого (суміш 3 перців),
крупної солі 1 ст. ложку з гіркою, вимішати. При необхідності досолити. Риба не повинна бути прісною. У кінці додати 2 ст. ложки бальзамічного (яблучного) оцту. Додати олію. Рибка готова через 3-5 годин.
Печеня по домашньому фотопеченя по домашньому
Рецепты для пароварки, вкусно - салат коктейль рецепты с фото.
Рецепты с малиной - рецепт пончики с чесноком. Купить чеснок, цены.
Салат радичио рецептыУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепты новогодних блюд с фотографиями. Рецепты с малиной.
Оригинальные торты на заказ: маковый торт. Торты на заказ. Вкусно и недорого.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter