Риба у томатному соусі
- Риба (кефаль) 1 кг
- Помідор 700 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Олія оливкова
- Сіль
- Приправа ("Італійські трави" або орегано) 1 ч.л.
- Зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля)
- Перець
Приготувати томатний соус. Очистити томати від тонкої шкірки і подрібнити у блендері.
На сковороді розігріти оливкову олію. Обсмажити до злегка золотистого кольору дрібно нарізану цибулю і дрібно нарізаний часник.
Додати подрібнені томати (або томати у власному соку), сіль, перець та італійські трави. Тушкувати-варити 8-10 хвилин на повільному вогні.
Рибу очистити, випатрати, видалити зябра. Якщо рибка невелика, то покласти її на сковороду, у томатний соус і смажити під кришкою до готовності, поливаючи томатом. Якщо рибка трохи більше, ніж сковорода, то жароміцну форму змастити оливковою олією і покласти туди цілком рибку.
Обмазати рибу томатним соусом, накрити фольгою і відправити у духовку на 30 хвилин.
Готову рибу викласти цілком на тарілку і прикрасити зеленню.
Рецепт пончиков творожныхРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Консервации овощей- рецепт. Рецепты консервация овощей.
Як варити уху на костряк варити уху
Ян кульков фото. Кульков адольф петрович.
Очень вкусные быстрые блины: блины с грибами рецепт с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter