Рагу "Пісний мікс"
- Печериці свіжі 400 г
- Цибуля 1 шт.
- Спаржа 100 г
- Радіччо россо 100 г
- Кетчуп або томатний соус 3 ст.л.
- Рослинна олія
- Сіль
- Спеції (базилік, естрагон)
Печериці помити, почистити, порізати навпіл, викласти на сковороду і протушкувати в невеликій кількості води 5 хвилин, потім воду злити (в окрему ємність), після чого печериці злегка обсмажити на олії.
Спаржу помити, злегка почистити, відварити пару хвилин в киплячій підсоленій воді.
Нашаткувати салат радіччо як звичайну капусту.
До печериць додати нарізану півкільцями цибулю, смажити до прозорості цибулі. Потім додати радіччо і злегка обсмажити.
Залити все невеликою кількістю грибного бульйону, додати нарізану спаржу, кетчуп, сіль за смаком і ще трохи протушкувати.
блинчики с грибами и сыром с фото
Праздничные Рецепты на любой вкус: кулинарные рецепты праздничных блюд. Рецепты вкусных блюд.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепти гарячих страв. Готовим со вкусом.
Рецепты Приготовления - рецепты салатов из моркови. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter