Рагу "Пісний мікс"

РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
915 Рагу "Пісний мікс"
Фото - Рагу
інгредієнти:
  • Печериці свіжі 400 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Спаржа 100 г
  • Радіччо россо 100 г
  • Кетчуп або томатний соус 3 ст.л.
  • Рослинна олія
  • Сіль
  • Спеції (базилік, естрагон)

Рагу Печериці помити, почистити, порізати навпіл, викласти на сковороду і протушкувати в невеликій кількості води 5 хвилин, потім воду злити (в окрему ємність), після чого печериці злегка обсмажити на олії.

Рагу Спаржу помити, злегка почистити, відварити пару хвилин в киплячій підсоленій воді.

фото Рагу Нашаткувати салат радіччо як звичайну капусту.

Рагу До печериць додати нарізану півкільцями цибулю, смажити до прозорості цибулі. Потім додати радіччо і злегка обсмажити.

Рагу Залити все невеликою кількістю грибного бульйону, додати нарізану спаржу, кетчуп, сіль за смаком і ще трохи протушкувати. 

 

блинчики с грибами и сыром с фото

Праздничные Рецепты на любой вкус: кулинарные рецепты праздничных блюд. Рецепты вкусных блюд.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепти гарячих страв. Готовим со вкусом.

Рецепты Приготовления - рецепты салатов из моркови. Кулинарные рецепты от Tramontina.

салат оливье мимоза рецепт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter