Порожні зрази
	
					1029				
		 
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			 
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			 
		
				
				
				
				
		
інгредієнти:
- Картопля 5 шт.
- Борошно 0.5 скл.
- Сіль
- Перець
- Панірувальні сухарі
- Олія
- Вершкове масло 50 г
Картоплю очистити, відварити до готовності. Перетворити в пюре, додати вершкове масло, трохи перцю, будь-які спеції і дати охолонути.
У холодну картоплю додати борошно, добре вимішати. Сформувати невеликі котлетки (картоплю краще брати ложкою), спанірувати і обсмажити до золотистого кольору.
Дуже смачно з грибним соусом.
www.recepti.biz.uaМясные консервы. ВНИИ мясной промышленности
Салат с Белыми грибами рецепт с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Черничная Liqberry: черничное варенье. Варенье из арбуза.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі		
	
